Provavsnitt från kursen Hibernate


För att du ska kunna bedöma kvalitén på våra kursmaterial bjuder vi på smakprov. Vi erbjuder materialet i form av en PDF-fil, som du kan läsa direkt i din webbläsare eller ladda hem till din egen dator. För att kunna läsa innehållet krävs tillgång till en PDF-läsare, ett program som kan öppna och visa PDF-filer, t ex Adobe Reader (f d Acrobat Reader) som finns för många operativsystem. Vi använder inga avancerade egenskaper i PDF-filer, så det går utmärkt att använda även en äldre PDF-läsare. Observera att det faktiska kursmaterialet som hör till kursen inte består av PDF-filer utan är en kurspärm med material i dubbelsidigt tryck.

Genom att ladda ned provavsnittet förbinder du dig att följa dessa regler:

Provavsnittet tillhandahålls för att du ska kunna bedöma kvalitén på våra kursmaterial. Du får använda innehållet i provavsnittet för personligt bruk. Provavsnittet är belagt med copyright, och HB Bohel Smådatorprodukter reserverar alla rättigheter till materialet. Det är förbjudet att utan skriftligt tillstånd från HB Bohel Smådatorprodukter förmedla, ge bort eller sälja provavsnittet till andra personer eller organisationer. Detta förbud omfattar såväl den datalagrade som den utskrivna formen av materialet. Du får inte heller sprida provavsnittet genom att publicera det i datornätverk som t ex intranät eller Internet. Det är också förbjudet att inkludera hela eller delar av provavsnittet i andra material.

Om du vill tipsa en kollega om provavsnittet  gör det genom att lämna en länk till denna webbsida, så att även din kollega får kännedom om dessa regler.

 Hibernate - del av kapitel 2 (Klasser av lagringsbara objekt) (31 KB).

(För att ladda hem provavsnittet i stället för att öppna det i din webbläsare, högerklicka eller kontrollklicka på länken ovan och välj kommandot i din webbläsare för att "spara länken som" eller "hämta länken till skiva".)

 Om du inte har Adobe Reader kan du hämta det kostnadsfritt från Adobe.

Adobe, Adobe Reader och Adobe-logotypen är varumärken som tillhör Adobe Systems Incorporated.


Ansvarig webbmaster:  webmaster@bohel.se

© Copyright 2022 HB Bohel Smådatorprodukter. Alla rättigheter reserverade. Alla varumärken och registrerade varumärken tillhör respektive ägare.